Bejelentés


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
PTK változás!

A kártérítésre „rámehet” a vezetők háza is A Polgári Törvénykönyv változásával, ha egy KKV ügyvezetője vagy más vezető állású munkavállalója úgy ír alá egy szerződést, hogy az abban foglaltakat nem tudja teljesíteni, és ezzel kárt okoz a másik szerződőnek és saját cégének is, március 15-e után a kárért már magánvagyonával is felel.

tovább >>


Kegyeleti Biztostás

Az elmúlás az élet része. Ám hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé. Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

Generali Nyugdíjprogram

Azok az ügyfeleink, akik elszánják magukat arra, hogy felépítsék kiegészítő nyugdíjukat, plusz forrást kapnak erre az államtól, és ami még fontosabb, részben vagy egészben megoldják a jövő anyagi problémáit. Ehhez azonban tanácsadókra van szükségük!

tovább >>


Lakásbiztosítási akció

Egymilliós álomutazás biztosítva! Kössön új* Generali Házőrző otthon- és életmód-biztosítást az akció időtartama alatt, és részt vehet sorsolásunkon! Főnyeremény: egymillió forint értékű utazási utalvány További nyeremények: 20 darab wellness ajándékcsomag, csomagonként 1 db köntös, 1 db fürdőlepedő és 2 db kényeztető, fából készült masszírozó Az akció időtartama: a 2013. szeptember 27-től 2014. március 31-ig terjedő időszak.

tovább >>Szavazás


BEFEKTETÉS

BIZTOSÍTÁS

MEGTAKARÍTÁS

 


A K T U A L I T Á S


Vezető tisztségviselők felelőssége!

Egymilliós álomutazás

Nyugdíjprogram

Gyermekjövő
T O V Á B B

 

 

Az oldal a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngésző programokhoz optimalizálva.

 


 

-PROMEGOLD Hírlevél-

 

Név
E-mail cím
Igénybe veszem a PROMEGOLD ingyenes hírleveleit IGEN
NEM

 

 


 

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt!

Legutolsó frissités: 2014.01.15. 16:50


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!